Срещаме някого и от пръв поглед усещаме, че е сродна

...
Срещаме някого и от пръв поглед усещаме, че е сродна
Коментари Харесай

5 сродни души, които ще срещнете в живота си

Срещаме някого и от пръв взор усещаме, че е сродна душа, половинката, която прави сърцето ни цялостно. Може да е обич, а може и да е голямо приятелство - това е индивидът, с който се разбираме от половин дума, предава Мениджър Нюз. Оказва се, че тя, нашата сродна душа, може също по този начин да е повече от една.

В някакъв миг, животът ни среща с тези пет вида сродни души.

1. Случайният чужд

Това е човек, който срещаме изцяло инцидентно. Може да се озовете един до различен в рейс, в аероплан или просто да се сблъскате на улицата. Моментът на срещата е изумителен, като че ли ви пронизва мълния, че към този момент сте били дружно, само че не помните по кое време и къде (дали пък не е било в някой минал живот?). Връзката ви може да бъде доста къса, само че да ви подари с мъдрост, която е липсвала като компас в живота ви до този миг - думи на самопризнание, подтик в нужната посока или пък чувство за комфорт.

2. Изцеляващата мощ

Това най-често е другар, който се появява с избрана цел. Идва в живота ви, когато най-вече се нуждаете от него и ви преподава скъп витален урок.

Вашата изцеляваща сродна душа усеща болката, която изпитвате и остава до вас, до момента в който ви помогне да излекувате душевните си рани.

Такъв вид връзки се развиват доста бързо. И дори да не просъществуват дълго, те са вечно, тъй като са с човек, който се е притекъл на помощ, в миг, когато обезверено сте имали потребност от него. И вие постоянно ще помните това с признателност.

Прочетете целия текст в Мениджър Нюз.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР