Срещали ли сте някога мъже с много странни модели на

...
Срещали ли сте някога мъже с много странни модели на
Коментари Харесай

Как се държи мъж, който не обича?

Срещали ли сте в миналото мъже с доста странни модели на държание? Сякаш са основани в загадка мъжка лаборатория и с единствената цел да объркват дамите.

Отсъства няколко месеца и по-късно се връща, като че ли нищо не се е случило
Изпраща ви известие или ви се обажда след дълго безмълвие.
Какво значи това: бил е прекомерно ангажиран и е нямал време да написа. Може да е бил похитен и да е съумял да избяга едвам тази заран. Или да е бил почтен в пандиза. И, несъмнено, е прекарвал всяка минута в мисли за вас.
Всъщност, той просто се чуди дали си още жива и дали го обичаш.

Той стартира диалог онлайн, само че не го поддържа
Просто стартира диалог и по-късно изчезва.
Какво мислите, че значи това? Явто има незабавни неща, за които да се занимава. Или му е паднала батерията му свърши. Или е бил похитен от извънземни. Една птица е дохвърчала и му открадна телефона.
Всъщност, той просто е желал да ви подсети за себе си, да ревизира дали сте в положително въодушевление и сте не запомнили предишното.
Всъщност, този човек не се пробва да продължи да поддържа връзка с вас в действителния живот.

Общувате онлайн отдавна, само че той към момента не е предложил да се срещнете
Какво съгласно вас значи това? Явно е доста непретенциозен и се опасява, че ще му откажете среща. Или се опасява от личните си усеща. Или не е подготвен да срещне такова прелестно момиче. Но сигурно ще ви предложения на среща по-късно.

Не, той не желае да ви предложения. Трябвате му единствено за забавление онлайн, не и в действителния живот.

Той не ви отделя задоволително време и идва при вас единствено когато има потребност
Какво мислите, че значи това? Просто е доста ангажиран. Единственият свободен час, който има, отделя за сантиментална среща с вас? Толкова е благо. Понякога даже прекарвате дружно нощта, макар че може да се прибере. Ясно. Бил е толкоз отпаднал, че просто не може да се прибере вкъщи.

Какво в действителност значи това?

Той се усеща доста удобно с постоянен полов сътрудник. Но скоро ще има връзка и същинска другарка, а работата му внезапно няма да е толкоз значима, колкото е в този момент.
Когато се опитате да говорите за бъдещето си, той става доста мистериозен и доста сърдит. И от време на време той просто споделя: „ Не знам “.

Всъщност, не желае да разисква бъдещето ви дружно и не желае никакви промени.

Защото вие не изглеждате като най-хубавият вид за негова брачна половинка и майка на децата му. Той харесва всичко сред вас, само че не желае нищо повече.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР