„Срещал съм и щастливи цигани” е югославски филм, награден на

...
„Срещал съм и щастливи цигани” е югославски филм, награден на
Коментари Харесай

Братя роми, за Бога, не си продавайте децата на сексизвратеняци!

„ Срещал съм и щастливи цигани” е югославски филм, награден на кинофестивала в Кан преди години. Но като че ли в съвремието ни е по-вероятно да срещнеш нещастни, както у нас, по този начин и зад граница. „ Деца на български роми, които са експлоатирани на полето до Казерта, се оферират за жълти стотинки на улицата, написа в свое следствие италианският католически ежедневник “Авенире”, представен от кореспондента на „ 24 часа”.

Новина за съществуването на отвратителния факт, че има детска проституция, няма. Защо обаче страните от Стария континент не се борят дейно с нея, е неразбираем въпрос с доста увъртания и нито едно рационално пояснение. Преобладаващата част от жертвите на извратени полови маняци, са децата от ромските махали. Това сочат интернационалните откриватели на казуса.

„ Така, до момента в който на улица “Домициана” може да се види проституцията на дами от Източна Европа и Нигерия, на крайбрежната улица е в ход проституцията на малолетни ромски момчета от България, написа изданието. Тези деца не вървят на учебно заведение, а се продават на улицата, до момента в който родителите им са експлоатирани на полето. “Авенире” написа, че децата са част от общността на над 2000-те български роми, експлоатирани от сънародници медиатори и от италиански бизнесмени.

За обстоятелствата с българските деца свидетелства пред вестника и дон Освалдо Морели, който оглавява локалната благотворителна организация “Каритас”. Според него децата не посещават учебно заведение поради проблеми с езика”.

По над 200 000 деца на друга възраст всяка година стават жертви на перверзници. Около 15% от българските потърпевши произлизат от ромски семейства. По данни на Върховната касационна прокуратура, най-много децата сред 6 и 13 година от ромските гета попадат в дяволския кръг на трудовата употреба, т.е. – под напън на първо време стартират да практикуват милостиня и обири, а след това...

Според публична информация от Европейска комисия цената на дете на черния пазар варира сред 1500 и 40 000 евро. Тази порочна, просташка търговия в този момент е в разцвета си, големият напор от бежанци я ускорява. И какво като организации и медии непрестанно пишат и бият паника?!

И тук преди години имаше следствие на канали за трафик на такива деца, проведен от техните си, ромски „ барони”. Ама и то умря някъде по дългия път към оплетената ни в корупция Темида.

Едва ли може да има по- грубо нещо от това да продаваш деца на някакви извратеняци, с ясното схващане, че убиваш тези „ цветя на живота” вечно, лишаваш ги от смисъл и бъдеще. Както неотдавна съобщи и папа Франциск във връзка на половата употреба на деца: „...някои хора би трябвало да умрат от позор, че нямат позор...”.

Думите са лимитирани обаче да се опишат така наречен им биологични родители, които се съгласяват на този вземане-даване. Затова е нужна намесата на страните – неотложно, извънредно време е към този момент. Защото, в случай че спасиш един човешки живот, спасяваш целия свят, написа в Талмуда.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР