Среща с министъра на регионалното развитие и благоустройството арх. Иван

...
Среща с министъра на регионалното развитие и благоустройството арх. Иван
Коментари Харесай

Никола Минчев ще поиска среща с регионалния министър по повод на проекта за обходния път на Кърджали


Среща с министъра на районното развиване и благоустройството арх. Иван Шишков ще изиска националният представител по тематиката с обходния път на Кърджали, разгласи той на среща с публицисти в регионалния град, съобщи Българска телеграфна агенция. 

Идеята е да се ревизира до каква степен са стигнали дейностите по плана, отчуждителните процедури, какви са опциите планът да се случи или какво пречи той да бъде осъществен. Информация за всичко към обходния път ще бъде поискана и посредством запитване в Народното събрание, изясни Минчев, който дефинира тематиката като стихотворец от него ангажимент като лидер на листата на " " при последните предварителни парламентарни избори.

„ Чувам доста спорни информации по самия план, като съгласно тях някои от нещата изобщо не могат да се изпълнят, поради избрани геоложки фактори. А концепцията на срещата е да забележим действително до каква степен е стигнал планът, да пожелаеме документи “, разяснява на Георги Чепишев, координатор на Политическа партия в района.

Освен обходния път, пред министър Шишков ще бъде сложена и друга тематика, още веднъж обвързвана с трафика в регионалния град, а точно - реализирането на различен абстрактен план, който цели облекчение на трафика и улеснение на пешеходците. Става въпрос за надлез на кръговото придвижване на автогарата и подлез или надлез по бул. „ Беломорски “ в региона на кв. “Байкал “. И двете местоположения са в границите на регионалния град, през тях минава пътникопотокът за и от Граничен контролно-пропусквателен пункт “Маказа – Нимфея “. Според представителите на партията те са отчасти решение до създаване на обходен път.

По отношение на идните след по-малко от година локални избори, изясни, че към този момент са почнали диалози с „ Демократична България “ за общи кандидатури в някои райони, само че Кърджали към момента не е коментиран. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР