Среща с жители на Малко Търново и Царево проведоха кандидатите

...
Среща с жители на Малко Търново и Царево проведоха кандидатите
Коментари Харесай

Среща с жители на Малко Търново и Царево проведоха социалистите от Бургас

Среща с поданици на Малко Търново и Царево организираха претендентите за народни представители от коалиция „ Българска социалистическа партия за България " инж. Петър Кънев, Станимир Баев, Тодор Байчев и Таня Иванова.

Те бяха съпроводени от общинския консултант от Българска социалистическа партия - Бургас и водач на социалистите в морския град Живко Господинов. По време на диалозите бяха показани съществени акценти от предизборната платформа на обединението за идните парламентарни избори. Остро бяха сложени съществуващи обществени проблеми, тематики, свързани с демографската рецесия в района и въпроси, които касаят нуждата от развиване на инфраструктурата.

И в двете обитаеми места хората още веднъж разясниха неприятното положение на пътя Малко Търново - Царево, който макар че наскоро е бил отчасти оправдан, към момента е в неприятно положение.

Присъстващите показаха желанието си в близко бъдеще в страната към този момент да има устойчиво ръководство, което да подсигурява сигурността на жителите и показаха готовността си за поддръжка на претендентите за депутати.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР