Среща с хората в най-красивото и самобитно село Рибново проведе

...
Среща с хората в най-красивото и самобитно село Рибново проведе
Коментари Харесай

Делян Пеевски, председател на ДПС и водач на листата на ДПС в Благоевград посети Рибново

Среща с хората в най-красивото и своеобразно село Рибново организира ръководителят на Движение за права и свободи и лидер на листата на Движение за права и свободи за регион Благоевград Делян Пеевски.

Снимка: ДПС

Председателят на Движение за права и свободи бе посрещнат от рибновчани с самун и мед и получи присъщи за региона ръчно направени тъкани и портрет на Васил Левски, апостолът на свободата.

 Източник на Би Би Си: Ружа Игнатова може да е плащала на Таки до 100 000 евро на месец за отбрана 4 мин. Източник на Би Би Си: Ружа Игнатова може да е плащала на Таки до 100 000 евро на месец за отбрана  37-годишен с прякор Мушамата е дрифтаджията, аварирал на трамвайните линии в София (ВИДЕО) 2 мин. 37-годишен с прякор Мушамата е дрифтаджията, аварирал на трамвайните линии в София (ВИДЕО)  Шест часа пердах с юмруци и ритници: Мъж преби грубо брачната половинка си 5 мин. Шест часа пердах с юмруци и ритници: Мъж преби грубо брачната половинка си  Двойка изтегли с въдица с магнит сейф, цялостен с пари 2 мин. Двойка изтегли с въдица с магнит сейф, цялостен с пари  „ Пускаха ракети, само че без резултат “: Какви са вредите от градушката? 3 мин. „ Пускаха ракети, само че без резултат “: Какви са вредите от градушката?  Засякоха автомобил с 221 км/ч по Автомагистрала „ Тракия “ 2 мин. Засякоха автомобил с 221 км/ч по Автомагистрала „ Тракия “  Източник на Би Би Си: Ружа Игнатова може да е плащала на Таки до 100 000 евро на месец за отбрана 4 мин. Източник на Би Би Си: Ружа Игнатова може да е плащала на Таки до 100 000 евро на месец за отбрана  37-годишен с прякор Мушамата е дрифтаджията, аварирал на трамвайните линии в София (ВИДЕО) 2 мин. 37-годишен с прякор Мушамата е дрифтаджията, аварирал на трамвайните линии в София (ВИДЕО)  Шест часа пердах с юмруци и ритници: Мъж преби грубо брачната половинка си 5 мин. Шест часа пердах с юмруци и ритници: Мъж преби грубо брачната половинка си  Двойка изтегли с въдица с магнит сейф, цялостен с пари 2 мин. Двойка изтегли с въдица с магнит сейф, цялостен с пари  „ Пускаха ракети, само че без резултат “: Какви са вредите от градушката? 3 мин. „ Пускаха ракети, само че без резултат “: Какви са вредите от градушката?  Засякоха автомобил с 221 км/ч по Автомагистрала „ Тракия “ 2 мин. Засякоха автомобил с 221 км/ч по Автомагистрала „ Тракия “

В сърдечен диалог с хората Делян Пеевски съобщи, че постоянно могат да разчитат на неговата поддръжка и на Движение за права и свободи, с цел да може обитаемоте места да бъдат привлекателни за младежите, с цел да остават да живеят там и да не напущат страната.

Снимка: ДПС

На предизборните срещи в област Благоевград участваха зам.-председателят на Движение за права и свободи и втори в листата на Движение за права и свободи в Благоевград Йордан Цонев, членът на ЦОБ и кмет на община Белица Радослав Ревански, националният представител Елхан Кълков, кметът на Рибново – Мустафа Иса, общинските кметове на Гърмен - Феим Иса, Сатовча - Арбен Мименов и Якоруда - Мехмед Вакльов, регионалният ръководител на Движение за права и свободи Благоевград Ведат Хюсеин, претендентите за народни представители от листата на Движение за права и свободи в Благоевград Ибраим Зайденов, Фатима Йълдъс, Ахмед  Вранчев, Ерик Фейзиев, Шабан Хаджиоли, Мустафа Сирачки, Милена Бунцева, Къдри Инузов, Атидже Манзурска, Иман Вакльова, Мелиха Акбулут, Росица Медарова, Айше Мазгалджиева, Асим Чауш, Стойчо Ризов, Яхя Сантур, Суат Кунгьова, Кадрие Джамбазска, Симеон Ангелов и лидера на листата на Движение за права и свободи в Кюстендил Николай Златарски.

Снимка: ДПС

*Платена обява

**Предоставена от Движение за права и свободи – Движение за права и свободи

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР