Среща на възрастните хора от всички пенсионерски клубове на територията

...
Среща на възрастните хора от всички пенсионерски клубове на територията
Коментари Харесай

Община „Родопи“ зарадва възрастните хора с красиво тържество

Среща на възрастните хора от всички пенсионерски клубове на територията на обитаемоте места провежда община „ Родопи “ за втора поредна година. Хората се събраха, с цел да се веселят дружно във връзка Международния ден на възрастните хора.
Прочетете още
„ С голяма благодарност, почитание и любов организирахме това празненство за вас- нашите майки и татковци. Защото знаем, какъв брой са скъпи за вас тези срещи- да се видите със остарели другари и да се повеселите дружно. Надявам се тази традиция, която започнахме предходната година, да остане надалеч напред във времето. Пожелавам ви здраве, тъй като вие сте нашата опора, с мъдростта и знанията, насъбрани с годините. Дадохте ни основите и ни научихте на усърдие. Ние черпим силата си от вас, с цел да продължим да работим за положителното на хората “, сподели в поздрава си към хората Емилия Иванова, краткотрайно изпълняваща длъжността кмет на община „ Родопи “.

Думите на признателност и почитание не стопираха да валят от микрофона, а хората от „ златната възраст “ с юношески възторг извиха кръшни хора и демонстрираха забележителни танцувални и певчески умения.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР