Среща на премиера Бойко Борисов с Желяз Андреев и другите

...
Среща на премиера Бойко Борисов с Желяз Андреев и другите
Коментари Харесай

Бойко Борисов се срещна с Желяз Андреев

Среща на премиера Бойко Борисов с Желяз Андреев и другите четирима българи, за чиято екстрадиция упорстват Съединените щати. След съвещания България и Съединени американски щати се договориха да не бъдат арестувани под стража нашите сънародници, обвинени за нарушение на оръжейното ембарго със Сирия. Премиерът осведоми петимата българи, че ще предложи на кабинета решение страната да поеме разноските при възможен правосъден развой против тях зад Океана.

 © Българска телеграфна агенция
След срещата с Желяз Андреев и другите четирима българи, на която участваха основният прокурор и правосъдният министър, министър председателят Бойко Борисов сподели, че се надява след извършените през вчерашния ден диалози сред Съединени американски щати и България те и родителите им да спят по-спокойно.
Бойко Борисов, министър-председател: Полагаме старания, каквото е належащо от страна на страната, ще бъде направено в тяхна отбрана, само че дано въпреки всичко тече правосъден развой, ние всички имаме вяра и в американското законодателство и в българското.
Желяз Андреев благодари на премиера за извършената среща.
Желяз Андреев: Вярваме, че този случай ще бъде изчистен скоро и че ще спечелва истината и справедливостта.
Желяз Андреев сподели, че се усеща доста по-спокоен след последните 24 часа, откакто американската страна одобри, че не става дума за наложителен случай и няма да се пристъпва към задържането на упрекнатите българи.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР