Сreepypasta е легенда, свързана с ужасите, която се разпространява в

...
Сreepypasta е легенда, свързана с ужасите, която се разпространява в
Коментари Харесай

Слендърмен, NoEnd House и Джеф убиецът: 8 смръзяващи кръвта легенди от интернет

Сreepypasta е легенда, обвързвана с ужасите, която се популяризира в интернет. Терминът се трансформира в общопризнат за всяко наличие на ужасите, оповестено в интернет.

" Сreepypasta " е еволюция на думата " copypasta ", която се отнася до всеки вирусен текст, който се копира и слага в разнообразни конгреси и интернет платформи още веднъж и още веднъж. Както може би се досещате, creepypasta е характерна за страховито наличие и нормално се състои от страшна история, която някой е споделил онлайн.

Creepypasta нормално се описват от първо лице и са написани по този начин, че да звучат като достоверна преживелица, претърпяна от създателя. Често те получават темперамент на история, която се предава от клас на клас и от учебно заведение на учебно заведение и чийто източник към този момент не е явен, само че може да се е случила на другар на другар или на нечий братовчед. В този случай ужасяващите разкази минават от конгрес във конгрес и се разгласяват неведнъж, постоянно с изменящи се детайлности.

Други могат да прибавят легендата, като напишат свои лични " разкази от първа ръка ", в които се появява същото страшилище или фантом. Някои от тях стават толкоз публикувани, че навлизат в всеобщата просвета и даже са превърнати във филми на ужасите. Разказът за Слендърмен е може би най-известният образец, защото по-късно е упоменат в едно извънредно закононарушение.

За да се запознаете с историята на Слендърмен и с още от най-страшните страховити истории, които са обиколили интернет, кликнете върху тази.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР