Средство срещу старчески петна се приготвя от две съставки. Кафявите

...
Средство срещу старчески петна се приготвя от две съставки. Кафявите
Коментари Харесай

Домашно средство срещу старчески петна

Средство против старешки петна се подготвя от две съставки. Кафявите петна по кожата не са здравословен проблем, само че могат доста да понижат самочувствието на хората.

Най-често тези петна се появяват по лицето, ръцете, раменете и краката, като с годините броят им непрестанно се усилва.

По-долу ще ви представим един доста елементарен, само че ефикасен естествен препарат, който ще ви помогне да се отървете от тези петна и кожата ви ще наподобява по-красива и по-млада.

Всичко, от което се нуждаете, са две съставки, които да смесите и да нанесете върху засегнатите области. Това са свеж лук и оцет.

Пресният сок от лук от дълго време се употребява за лекуване на белези и други кожни проблеми, защото съдържа антиоксиданти, които защищават кожата.

Оцетът съдържа хидрокиселини, които отстраняват мъртвите кожни кафези и в композиция с лук могат да създадат чудеса с кожата ви.

Вземете свеж лук и го нарежете на кубчета и по-късно го сложете в блендер и го разбъркайте добре. След това прибавете оцета, разбъркайте добре, до момента в който получите гладка примес.

Вижте още: Компреси с мехлем

Вземете памук и го натопете в сместа, след което нанесете върху частите от кожата, където се намират кафявите петна. Използвайте това средство против старешки петна всеки ден в продължение на към месец.

Първите резултати ще бъдат забележими единствено след седем дни, само че продължете, до момента в който изцяло се отървете от старческите петна.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР