Средновековният човек се е надявал на вечен живот, макар и

...
Средновековният човек се е надявал на вечен живот, макар и
Коментари Харесай

Д-р Лидия Ванеска: HArmonyCA хармонично се вписа в арсенала ми

Средновековният човек се е надявал на безконечен живот, въпреки и задгробен. Ренесансовият – на безконечна младост, въпреки и запечатана на портрет. А актуалният човек желае всичко едновременно, в случай че е допустимо – незабавно.Да удължим младостта през днешния ден ни се удава без никаква магия, а благодарение на науката. Новините ни водиха в Hill Clinic, където една от най-опитните и обичани от пациентите лекарки, доктор Лидия Ванеска, ни срещна с най-новия участник в арсенала ѝ за естетични процедури – дермалния филър HArmoniCA.

Как работи HArmoniCA?
Хибридният бюти филър от ново потомство на компанията Allergan бе презентиран напълно неотдавна, само че към този момент е интегриран в работата на доктор Ванеска, която е измежду първите естетични лекари в България, определени да преминат образование за работа с HArmoniCA. За него тя показа следното: „ HArmonyCa е нов хибриден филър с двоен резултат. Съдържа две дейни съставки: калциев хидроксиапатит (CaHA) и познатата на всички хиалуронова киселина. Идеята е посредством инжектирането му да се усъвършенства структурата на кожата, да се сътвори лек лифтинг резултат и да се инициира произвеждане на нов колаген “.

Идеалният претендент за хибридния филър
Освен самия артикул, за отличния резултат е не по-малко значимо дали съответният пациент има потребност от него. Д-р Ванеска разказа кой е най-подходящият претендент за процедура с хибридния филър: „ Не всеки пациент е подобаващ за лечението. Поставянето на HArmonyCa е характерно, прави се с канюла и се заобикалят зоните към очите и устните или в самите устни. Резултатите са чудесни, само че преди процедурата лицето би трябвало да бъде преценено от умел доктор. Обикновено идеалният кандидат би трябвало да има потребност от комбинирано деяние на неотложен лифтинг и размер, плюс дълготрайното произвеждане на колаген “.

Резултатът и грижата за него
Всички се интересуваме какво е чувството по време на самата терапия и по какъв начин да се грижим за лицето си след слагането на филъра. Д-р Ванеска изясни в детайли: „ Не очаквайте друго чувство от това, което изпитвате при въвеждане на елементарен хиалуронов филър. За повече комфорт HArmonyCa съдържа лидокаин – съществуването на анестетик понижава болката, която може да изпитате по време на лечението. Очаквайте гелът постепенно да се всмуква с течение на времето и на негово място да се появи здрава и плътна колагенова мрежа с помощта на калциевия хидроксиапатит. След самото инжектиране обяснявам какво би трябвало да бъде държанието на пациента вкъщи, с цел да се разпредели добре филърът в зоната. От огледалото ще ви гледа вашето по-младо и свежо Аз “.

За безвъзмездна първична консултация преди слагане на HArmonyCa
запазете час на 02 439 3131, „ Хил Клиник “ – София, или
Източник: eva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР