Среднощното пускане в САЩ на предизвикалата остра полемика книга за

...
Среднощното пускане в САЩ на предизвикалата остра полемика книга за
Коментари Харесай

Опашките за книгата за Тръмп като тези за Хари Потър

Среднощното стартиране в Съединени американски щати на провокиралата остра дискусия книга за Доналд Тръмп " Огън и гняв: Белият дом на Тръмп от вътрешната страна " провокира скупчването на опашки сходни на тези, съпровождали първите часове след зареждането на книжарниците с книгите за Хари Потър.

Десетки се подредиха на опашки пред книжарници във Вашингтон измежду нощ и бяха снимани от екип на Би Би Си, а читатели, съумели да влязат, споделиха, че чакат от книгата да им покаже, че Белият дом на процедура не действа. Очакват да получат доказателства за това, което остава прикрито под повърхността. Някои чакащи съпоставиха опашките, на които са се редили за книгите за Хари Потър с тази, на която чакат в този момент.



Според книгата с създател Майкъл Улф (бивш коментатор на английския в. " Гардиън " ) Тръмп не очаквал да стане американски президент, а желал да употребява акцията като трамплин за кариера в малкия екран или политиката. Той написа още, че Мелания Тръмп била ужасена от вероятността за победа на брачна половинка си. Когато в нощта след изборите станало ясно, че Тръмп в действителност печели пред Клинтън и отива в Белия дом, Мелания избухнала в сълзи и то не от наслада.

Тръмп разгласи, че книгата съдържа неистини, погрешни тълкувания и употребява несъществуващи източници, а шефът по връзките на първата дама сподели, че книгата трябвало да се продава на щанда за преоценена фантастика.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР