Среднощно събрание в Областната администрация, е било свикано във връзка

...
Среднощно събрание в Областната администрация, е било свикано във връзка
Коментари Харесай

Циклонът "Филип" потопи Перник, улици са под вода, занятията в училищата са съкратени, парното спря

Среднощно заседание в Областната администрация, е било свикано по отношение на усложнената метереологична конюнктура и очакващите се значителни превалявания се е провело в Перник, оповестява ZaPernik.com.

Със заповед на Областния шеф Ирена Соколова от среднощ на 1 декември до среднощ на 3 декември, регионалния шеф задължава кметовете и ползвателите на язовири да следят равнището на язовирите и сериозните сектори по поречието на реките, както и да дават регулярна своевременна информация към образувания Областен дежурен щаб.

На всеки час към регионалния шеф се изпраща незабавна информация за равнището на преваляванията, наблюдавайки 5 обособени точки в Област Перник.

По разпореждане на регионалния шеф на Перник и Началника на инспектората в Перник е разпоредено омекотен образователен развой на всички възпитаници в Област Перник, с цел да могат в светлата част на дома да бъдат в своите домове.

Телефон 112 е отворен за подаване на сигнали при потребност.

Силен дъжд вали в Перник, оповестяват към този момент поданици на града. Зрители на NOVA са изпратиха фотоси в рубриката ни „ Моята новина” на наводнени улици към Трета поликлиника в града.

Сред разразилата се буря пepничaни щe ocтaнaт нa cтyдeнo днec зapaди aвapия нa пpoизвoдcтвeнитe мoщнocти нa „ Toплoфиĸaция “, оповестява локалният уебсайт Мирогрлед. Дpyжecтвoтo e cпpялo тoплoпoдaвaнeтo зa aбoнaтитe cи. Πoвpeдaтa e в пpoизвoдcтвeни мoщнocти нa TEЦ „ Peпyблиĸa “. Eĸипитe вeчe paбoтят пo oтcтpaнявaнeтo й.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ ЗА ВЛОШАВАЩАТА съдебна експертиза МЕТЕО ОБСТАНОВКА В СТРАНАТА
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР