Среднощни обиски за оръжие в дома на Начо Пантелеев от

...
Среднощни обиски за оръжие в дома на Начо Пантелеев от
Коментари Харесай

Убиецът на Ферарио Спасов: Ще ревете по улиците!

Среднощни обиски за оръжие в дома на Начо Пантелеев от Лясковец
Забраниха на мъжа да пътува в чужбина 

Сарафов прати скандалното дело на прокуратурата в Ловеч

“Сега ще взема по-новата кола и отново ще ревете по улиците ”. Това e написал във фейсбук 24-годишният Начо Пантелеев от Лясковец преди към месец, когато с по-старата си лимузина блъснал знак до пощата в центъра на градчето и се наложило автомобилът да отиде на ремонт. За да е по-ясно приложил и фотография на скоростомера, че е вдигнал 268 км/ч.

На 11 ноември край великотърновското село Шереметя с “по-новата ” кола - състезателен модел “Мерцедес ”, Начо Пантелеев блъсна откъм гърба и изхвърли от пътя автомобила на известния футболен треньор Ферарио Спасов, който почина на място. За причиняване на гибел по несъобразителност на идващия ден Йордан Кожухаров от Окръжна прокуратура-Велико Търново му повдигна обвиняване за причиняване на гибел по несъобразителност и го пусна от ареста против най-леката мярка “подписка ”.

Днес изпълняващият функционалностите основен прокурор Борислав Сарафов привика в София Кожухаров. След 20-минутна среща на четири очи прокуратурата разгласи, че следствието по случая със гибелта на Ферарио Спасов се трансферира от Велико Търново към Окръжна прокуратура-Ловеч, както и че е назначена проверка на работата на прокурор Кожухаров три години обратно. Обвинителят изясни, че е обезпокоен от инспекцията. Той обаче отбрани решението си да освободи Начо с претекста, че все още няма данни лидерът да е използвал алкохол и опиати, не е ясна и скоростта, с която спортният автомобил е блъснал колата на треньора Спасов.



Йордан Кожухаров от Окръжна прокуратура-Велико Търново, се опита да изясни за какво е пуснал Начо против “подписка ”.

Наблюдатели разясниха иронично пред “Труд news ”, че измежду концепциите за “съдебна промяна ” и промени на Конституцията, които прокламира сглобката, са и отнемането на правата на основния прокурор да управлява и търси отговорност от магистратите. Ако прокуратурата бъде децентрализирана, няма да има кой да изиска пояснение от прокурори като Кожухаров за какво са постъпили по този начин или другояче по даден проблем.

В нощта против понеделник служители на реда нахлуха да обискират дома на Начо поради негова фотография във фейсбук, на която държи револвер. Оръжие не бе открито.

Днес мъжът от Лясковец бе привикан в полицията, с цел да се подпише, че му се лишава шофьорската брошура и му е наложена възбрана да пътува в чужбина.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР