Среднощен екшън в туристическия комплекс "Слънчев бряг". Късно вчера (8

...
Среднощен екшън в туристическия комплекс "Слънчев бряг". Късно вчера (8
Коментари Харесай

Среднощен екшън пред дискотека в Слънчев бряг

Среднощен екшън в туристическия комплекс "Слънчев бряг ". Късно през вчерашния ден (8 август) профилирани полицейски елементи на ОД на Министерство на вътрешните работи, бронирани машини на жандармерията и униформени служители на реда с патрулни коли от РУП - Слънчев бряг блокираха краткотрайно региона сред ресторант "4 you ", където предходната година на 8 юни се разигра престрелката сред Митьо Очите и Божо Кравата, дискотека "Викинг " и дискотека "Оксиджен ".

Около 21:00 часа се е разиграла ръкопашна битка сред доближени на Божидар Кузманов - Кравата и такива на Иван Терзийски. Към 00:45 часа управляващите са съумели да овладеят обстановката. "Флагман " предава, че напрежението е ескалирало още ден по-рано в дискотека "Оксиджен ", когато пред погледите на многочислените слисани туристи Терзийски нахлул с 10 души защита и оповестил, че е "единственият, на който би трябвало да се регистрират ", споделя чиновник от личния състав на нощното заведение.

Управителят на "Оксиджен " Даниел Петков пък отхвърли да е имало каквито и да били ексцесии в дискотеката му.

Божо Кравата и Терзийски са близки един до различен - Кузманов е кръстник на първото дете на Терзийски. И двамата участваха предходната година в престрелката в ресторант "4 you ", когато там нахлу Димитър Желязков Очите, с цел да се саморазправя с конкурентната група.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР