Среднощен екшън се разигра в Сапарева баня, шофьор с джип

...
Среднощен екшън се разигра в Сапарева баня, шофьор с джип
Коментари Харесай

Среднощен екшън в Сапарева баня

Среднощен екшън се разигра в Сапарева баня, водач с джип “Мицубиши” блъсна оградата на къщата на Лъчезар Цонов в кв. „ Гюргево”, удари паркиран лек автомобил “Опел” и избяга, написа struma.bg.

Докато се изтеглял от местопроизшествието, лидерът се блъснал и в оградата на учебното заведение, изоставил джипа и потопен в неопределеност. Вчера служители на реда го издирваха.

Вчера към момента личаха следите, оставени от гумите на джипа в зелената повърхност на двора. Цонов позвънил на телефон 112 и съобщил за случилото се.

Малко преди случая също бил подаден сигнал до полицейския сектор в Сапарева баня от горски чиновници в локалното горско дружество, че джип “Мицубиши” без регистрационни номера, цялостен с крадени дърва, се движи по улиците на кв. „ Гюргево”. Горските се пробвали да го спрат, само че водачът натиснал газта и избягал.

Оградата на къщата, през която влетял в двора камикадзето, през вчерашния ден беше възобновена.

Полицаи от районно управление (на МВР) – Сапарева баня разкрили смачкания в лявата част джип, забит в оградата на тогавашното учебно заведение в квартала. Джипът е докаран в двора на КАТ-Пътна полиция в Дупница и е оставен на отговорно бранене като материално доказателство.

Вчера водачът на джипа беше търсен от полицията в Сапарева баня.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР