Средно училище Св. св. Кирил и Методий“ в град Сърница

...
Средно училище Св. св. Кирил и Методий“ в град Сърница
Коментари Харесай

Бомбена заплаха затвори за ден гимназията в град Сърница

Средно учебно заведение „ Св. св. Кирил и Методий “ в град Сърница през днешния ден ще остане затворено. Решението е взето от шефа по отношение на бомбената опасност, отправено против образователни заведения в цялата страна, заяви представителят на полицията в Пазарджик Мирослав Стоянов. В случая не е имало съответна опасност, само че превантивно е разпоредено прекосяване към неприсъствени занятия.

Всички учебни заведения в района за били тествани, като акцията е почнала рано сутринте. Никъде не е намерено нищо притеснително - нито взривни устройства, нито съмнителни движимости, тъй че на всички места образователните занятия се организират по график, като тук-там са почнали със забавяне поради инспекциите, заяви още Стоянов.

Проверките за бомби в учебни заведения се правят на територията на цялата страна, оповестиха от Министерство на вътрешните работи. Действията се реализират в съгласуваност с регионалните шефове, представителите на районните ръководства на образованието и шефовете на образователните заведения. Към момента сигналът не се удостоверява и занятията се организират по проект. Полицейските дейности ще продължат през целия ден.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР