Средно училище Христо Ботев“ във Враца изпрати тържествено 116-ия си

...
Средно училище Христо Ботев“ във Враца изпрати тържествено 116-ия си
Коментари Харесай

Със стил и много чар: СУ „Христо Ботев“ във Враца изпрати 116-ия си випуск /снимки/

Средно учебно заведение „ Христо Ботев “ във Враца изпрати тържествено 116-ия си випуск, видя кореспондент на BulNews.
Тази година врачанската Алма Матер приключват 50 възпитаници, разпределени в две паралелки – профил „ Природни науки “ – Биология и здравно обучение и профил „ Обществени науки “- История и цивилизация.
Над 50% от дванадесетокласниците приключват финален гимназиален клас с отличен триумф, като една част от тях към този момент са с обезпечено място в мечтаните от тях специалности в влиятелни университети в страната и чужбина, след сполучливо използване на приемните изпити.
С удивление и самопризнание зрелостниците от 116-ия випуск на елитното школо се обърнаха към своите учители, родители и към обичания си шеф. Те благодариха за всяка забележка и хвалба, които са получили през годините и не скриха вярата да са оставили диря в сърцето на всеки един чиновник в учебното заведение, като сервираха специфичен подарък на Виктор Кръстев.
„ Бъдете смели и решителни, щастливи и целеустремени хора. Помнете, че където и да се намирате, вие сте Ботевци, тъй като духът на патрона е неизменима част от вашата същина. На добър час, скъпи младежи “, сподели в прочувственото си слово шефът на влиятелното учебно заведение.
Сред формалните посетители на тържественото събитие бяха Негово Високопреосвещенство Врачански митрополит Григорий, регионалният шеф на Враца – Георги Митов и кметът на града – Калин Каменов
„ Бъдете здрави, горди и смели в фантазиите си, тъй като вие сте врачани “, обърна се към зрелостниците градоначалникът. Той предложения зрелостниците на 30 май дружно с всички дванадесетокласници от града да отпразнуват дружно своето довеждане докрай, а като специфичен посетител за тях ще пее Дара.
Областният шеф Георги Митов също поздрави завършващите междинното си обучение младежи.
„ Бъдете смели, допускайте неточности и имайте мнение! Желая здраве и триумф на всички! На добър път “, пожела той на зрелостниците.
По традиция абитуриентският бал на Ботевците ще бъде на 24 май, когато, както всяка година, ще разпилян доста сексапил и жанр, дефилирайки по площада с красивите си тоалети.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР