Средно на ден в Украйна враждуващите армии изстрелват една срещу

...
Средно на ден в Украйна враждуващите армии изстрелват една срещу
Коментари Харесай

Световната военна машина не може да отговори на търсенето на муниции

Средно дневно в Украйна враждуващите армии изстрелват една против друга до 30 000 снаряда. Това се равнява на повече от 200 хиляди на седмица и съвсем 1 млн. на месец – без да се включват патроните, противопехотните мини, ръчните гранати и други муниции, които се употребяват в миг, когато нашествието на Владимир Путин навлиза във втората си година, написа Наталия Дроздяк за.

Докато съветските войски нормално  изстрелват към два пъти повече снаряди от украинските сили, запасите от двете страни понижават. Използването на муниции в Украйна е „ доста пъти по-високо “ от настоящето равнище на произвеждане на нейните съдружници, сподели генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг пред кореспонденти в Брюксел на 13 февруари.

Това основава потребност от незабавно снабдяване на повече боеприпаси и оръжия на фронта, трансформирайки войната в борба освен на армии, само че и на заводи. Нито една от страните не е изложена на риск от цялостно привършване на запасите си, само че намаляващите доставки лимитират техните благоприятни условия, споделя Марк Кансиан, някогашен полковник от морската пехота на Съединени американски щати, който в този момент е консултант в Центъра за стратегически и интернационалните проучвания във Вашингтон. „ В един миг това се трансформира в проблем. Ако рестриктивните мерки станат настина съществени, не можете да стреляте по положителни цели “, добави той.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР