Средно жените получават по-малко заплащане от мъжете. И ще ви

...
Средно жените получават по-малко заплащане от мъжете. И ще ви
Коментари Харесай

Трябва ли заплащането да е по-прозрачно?

Средно дамите получават по-малко възнаграждение от мъжете. И ще ви разкрия една загадка на сестринството: те не го харесват. Политиците по света се хванаха за едно сякаш просто решение, което е да създадат заплащането по-прозрачно. Само в случай че доказателствата бяха по-ясни.

Политиките, които осветляват заплащането, се намират в набор. От една страна, някои американски щати пазят правото на служащите да разискват заплащането между тях. От друга страна, Швеция, Финландия и Норвегия вършат приходите на всички публично налични. (Това прибавя известна фалшификация към телевизионните риалити излъчвания, където можете да класирате приходите на бъдещите двойки.)

Работодателите в Европейски Съюз се приготвят за огромна промяна, която попада някъде по средата. До 2026 година чиновниците ще имат право да чуят „ справедливи “ критерии за възнаграждение и прогрес, както и какво печелят другите, които правят работа с „ равна стойност “. И всеки, който желае да наеме работа, ще би трябвало да споделя групите на заплатите с тър...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР