Средният човек прекарва почти по два часа дневно в социалните

...
Средният човек прекарва почти по два часа дневно в социалните
Коментари Харесай

Оставeте Facebook и се образовайте с тези 10 полезни сайта

Средният човек прекарва съвсем по два часа на ден в обществените медии. Замислете се, какво ще постигнете, в случай че прекарате тези два часа, правейки нещо друго? Да речем, да учите нов език? Или да усвоите ново умеене? Следват 10 уеб страницата, разнообразни от обществените мрежи, които ще ви създадат по-умни и ще подобрят живота ви.

1. Unplug the TV

Изключи тв приемника. Всеки път, когато посетите този уебсайт, той генерира ново видео, от което ще научите нещо ново. Опитайте да изгледате целия клип даже тематиката да не ви е изключително забавна. Като научавате повече по тематики, с които не сте осведомени, разширявате зоната си на комфорт и отваряте вероятността си.

2. Skillshare

Споделяне на умения. Уроците се водят от експерти в региона си. Без повече доктрина. Без празни обещания. Способностите, които те преподават са използвани и потребни.

3. University of the People

Университетът на хората. Като организация с нестопанска цел, той предлага необятен набор от стратегии за гратис образование – от бакалавърски до докторантски курсове.

4. High Brow

Щом се абонирате за този уебсайт, той ще ви изпраща петминутни уроци по всевъзможни предмети по пощата всеки ден. Лесносмилаеми и забавни.

5. Investopedia

Трудна тематика ли ви се костват финансите и вложенията? Независимо дали ги харесваме, или не, финансите засягат всеки акспект от живота ни. Подобрете финансовата си просвета с тонове потребна информация, поднесена от експерти.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР