Средният човек по света е прекарал близо три часа дневно

...
Средният човек по света е прекарал близо три часа дневно
Коментари Харесай

Американците са най-пристрастени към телевизията в света

Средният човек по света е прекарал близо три часа на ден пред тв приемника си през предходната година, оповестява " Франс прес ", цитирайки новопубликуван отчет.

От Eurodata TV Worldwide, които са създатели на отчета, прецизират, че гледането на телевизия не се задържа, макар че от ден на ден хора гледат онлайн платформи като " Нетфликс " и " Амазон ".

Американците и канадците са най-пристрастени към малкия екран, гледайки четири часа и три минути приблизително на ден. Телевизионните фенове в Европа ги следват, като те са гледали телевизия по 3 часа и 49 минути дневно през 2017 година, като в Русия и Бразилия ги следват компактно, демонстрират данните, събрани от 95 страни.

" Продължителността от време, в което хората гледат телевизия, се резервира, макар възходящата наличност на онлайн наличие ", акцентира вицепрезидентът на Eurodata TV Worldwide, допълвайки: " В Северна Америка и Азия има лек спад, само че към момента пораства в Южна Америка, а в Европа поддържа исторически високи равнища. "

Азиатците гледат по-малко телевизия спрямо който и да е различен огромен пазар, прекарвайки 2 часа и 25 минути пред тв приемника. В Китай даже стига до 2 часа и 12 минути.

Ала и навиците за гледане също се трансформират, е открил отчета. Телевизионните услуги, които дават опция за гледане на запис приблизително " прибавиха спомагателни осем % към аудиториите " в 35-те страни, където те са били измерени.

А по-младите генерации са прекарали повече време на мобилните си телефони, постоянно гледайки телевизионно наличие по този метод.

В Швеция, която е една от най-развитите цифрово страни в света, младите са гледали почти два часа телевизия дневно. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР