Средиземноморски циклон, преминаващ над България, ще донесе дъжд и студено

...
Средиземноморски циклон, преминаващ над България, ще донесе дъжд и студено
Коментари Харесай

Проф. Рачев съобщи за страховит циклон над България и разкри къде е анормално топло

Средиземноморски циклон, преминаващ над България, ще донесе дъжд и студено време през идната седмица. Атмосферното налягане ще остане относително ниско. Това ще предопредели влажното и дъждовно време до четвъртък, разяснява климатологът проф. Георги Рачев пред в. " Телеграф ", представен от Блиц.

Едва в петък следва стабилизиране на времето. През идната събота и неделя ни чака относително по-стабилно време, с повече слънце и с по-малко превалявания, които обаче няма да липсват в следобедните часове над планините. Времето е с 3 до 4 градуса по-хладно от нормалното за май. Цяла Централна Европа е обхваната от леден въздух, който се подхранва с нови и нови порции, до момента в който над европейската територия на Русия е анормално топло. Докато в Стария континент е с 5-8 градуса под нормата, над Русия е с 15-20 градуса над естественото.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР