Среден на ръст мъж - около 175 см, с тъмносиво

...
Среден на ръст мъж - около 175 см, с тъмносиво
Коментари Харесай

Новини за килъра, застрелял в главата бизнесмена Драгополов

Среден на растеж мъж - към 175 см, с тъмносиво горнище и качулка, или шапка. Това е описанието на килъра на Николай Драгополов, обещано от очевидец.

До момента е ясно, че индивидът, който е прострелял Драгополов, е следил жертвата си близо 4 часа. Крил се е под моста, като се е правел на клошар. Разследващите позволяват, че е имал и съизвършител.

Убийството става единствено на метри от автокъщата, която жертвата има, само че с цел да се стигне до това място, би трябвало да се направи противоположен завой на идващото кръгово на Околовръстното шосе.

Най-вероятно са следили жертвата по кое време напуща автокъщата, която е негова благосъстоятелност, с цел да тръгне към центъра на София и тогава към този момент са почнали да внимават дали ще спре на светофара, с цел да го гръмнат там.

Убиецът е бил експерт, като е стрелял от далечно разстояние и след показната " екзекуция " потегля в посока център пешком, съгласно наши източници от следствието. Не се знае дали някоя видео камера е уловила нарушителя.

Иззети са безусловно всички записи на охранителни камери в региона. Разпитани са над 25 очевидци.

Оперативно-следствена група от Столична дирекция на вътрешните работи прави втори оглед на мястото.

46-годишният притежател на автокъща беше прострелян в главата от незнаен причинител, до момента в който е чакал в колата си на червен светофар на столичния бул. " Симеоновско шосе " нощес към 20:00 часа. Мъжът е бил с 11-годишно дете, което не е потърпевшо.

В автомобила не е била приятелката му, както сочеха някои първични информации.

Убитият е с голям брой престъпни регистрации. От идната седмица е трябвало да има защита. По информация на Нова ТВ, е имал спор със притежател на друга автокъща. Има данни за палежи на парцели и коли на убития.

Според другари на убития обаче, той не е получавал никакви закани.

Джипът, в който е убит предприемачът, е бил разгласен за продажба в неговата автокъща Antonio auto за 135 000 лв..
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР