Сред всички зодии можем да открием както такива, характеризиращи се

...
Сред всички зодии можем да открием както такива, характеризиращи се
Коментари Харесай

Трите най-хитри зодии. За тях няма невъзможни неща

Сред всички зодии можем да открием както такива, характеризиращи се с почтена лековерност, по този начин и такива, които се считат за същински майстори на операцията.

Нека разгледаме по-отблизо тези две страни на астрологическата монета.

Водолей и Риби са зодии, които елементарно могат да бъдат подведени. Те са необикновено доверчиви и постоянно се доверяват прекалено много на другите. И когато някой зодия Овен, Близнаци или Скорпион застане на пътя им, може да се почувстват като в легендарен лабиринт. Защо? Защото това са трите най-хитри зодии!

Хитри и умни зодии

Близнаци, Овен и Скорпион са същински майстори на хитростта. Способността да се оправят и в най-трудните обстановки е тяхната неоспорима мощ.

Когато другите си извиват ръцете, те постоянно намират излаз от най-трудните обстановки. Силната им душeвност им разрешава да вървят против вятъра, даже когато наподобява, че са в сериозна неволя. Те са същинските майстори на играта измежду зодиите.

Но те употребяват тази ловкост освен за решение на проблеми. Хората, родени под тези знаци, могат да манипулират обкръжението си с невероятна лекост.

Умеят да насочват другите по този начин, че даже да не виждат, че някой различен им диктува изискванията. Тази дарба е толкоз естествена за тях, че постоянно не се замислят за етичната страна на дейностите си.

Зодията е единствено допълнение

Астрологията е вълнуващ инструмент за разкриване на нашите характери. Все отново дано помним, че ние решаваме държанието си, без значение какво ни споделя зодията. Независимо дали сте почтени Риби, лековерни Водолей или остроумен Овен – не забравяйте, че постоянно имате избор.

Източник: spiritell.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР