Сред всички известни методи за изгаряне на калории, сексът е

...
Сред всички известни методи за изгаряне на калории, сексът е
Коментари Харесай

Как да отслабнете със секс?

Сред всички известни способи за изгаряне на калории, сексът е преди всичко за 90% от хората. Разбира се, някои избират да спортуват, само че сексът е единственият метод да свалите непотребните килограми посредством същинско наслаждение, написа jenata.blitz.bg. Учените не са безапелационни по въпроса какъв брой калории могат да бъдат изгорени по време на любовната игра, само че се допуска, че по време на сексуален акт човек може да се отърве приблизително от 100 до 200 калории на час. Ето какво не би трябвало да пропускате от интимните милувки, с цел да изгорите оптимално доста калории:
Страстни целувки
Не забравяйте да целувате колегата си повече. Само от целувки можете да изгорите до 5 калории в минута. Затова започнете половия акт с приятни целувки и не оставяйте брояча на калории да стопира.
Сваляне на облекла
Италиански специалисти създали изследване, с което стигнали до доста забавно умозаключение - процесът на събличане може също да изгори калории. Измислете си забавен метод за събаряне на непотребните облекла и действайте.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР