Сред тях са рекламна кампания за парфюм с транссексуален модел,

...
Сред тях са рекламна кампания за парфюм с транссексуален модел,
Коментари Харесай

„Гучи“ празнува 100-годишнина с изложба във Флоренция

Сред тях са рекламна акция за парфюм с транссексуален модел, изборът единствено на чернокожи модели за есенната акция през 2017 година и акция за реклама на червила, показваща елементарни лица с всичките им недостатъци.

Изложбата ще бъде показана и в Шанхай, Токио, Сидни, Сеул и още три града. Микеле, на 48 година, благодари на изпълнителния шеф на стилната къща Марко Бизари, че му е дал опция да излиза отвън нормалните схеми, по които се движи бизнес моделът на първокласните артикули.

" Нека си кажем, че никой не би желал транссексуален в света на хубостта ", сподели Микеле пред публицисти във Флоренция. Той добави, че акцията на марката с присъединяване на Хари Неф, Петра Колинс и Дакота Джаксън е оборила традициите в света на модата и е основала " изцяло актуален облик на дамата ".

" Ако модата и стилният пазар желаят да продължат да имат сцена, им е нужно някакво придвижване. Тази акция, по един доста гальовен и доста лиричен метод дава пространство и глас на един свят на изцяло друга женственост ", сподели той.

Дизайнерът акцентира, че почитателите на марката са на възраст от " 10 година до 90 година " " Модата има голям потенциал да интерпретира и събира протичащото се сега, да споделя избран миг ", сподели той.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР