Сред тях е малкият син на певицата Деси Слава –

...
Сред тях е малкият син на певицата Деси Слава –
Коментари Харесай

Отрочетата на тези родни звезди прекрачиха прага на родното училище за пръв път

Сред тях е дребният наследник на певицата Деси Слава – Борис, който е плод на любовта й с боксьора Благой Найденов. По този мотив малчуганът е подреден в синя униформа, с която театралничи гордо. На фотосите, които Десислава показа в обществената мрежа, написа: „ На добър час, Бобо! “.

 

Колежката й Малина пък изпрати внучка си в първи клас и поздрави всички възпитаници във връзка първия образователен ден. Тя ще учи в столично частно учебно заведение. Певицата не пропусна да означи, че внучка й има музикален гений и доста й припомня за времето, в което е била на нейната възраст.

 

Актьорът Дарин Ангелов също се похвали с първолачка. Дъщеря му Дария учи в учебно заведение в центъра на София, където са записани и братовчедите й – децата на близнака на Дарин Ангелов.

 

Ромина Андонова пък изпрати три деца в първия образователен ден – 11-годишната й щерка Дария, 9-годишният й наследник Давид и дребният Антонио, който тази година за пръв път прекрачва учебния предел. Двамата с Дарко Тасевски са дружно от 11 години и минават за едно от най-стабилните родни фамилии. Деси Цонева изпрати 14-годишния си наследник Янчо Таков на учебно заведение.

 

Синът на разведените Теди Велинова и доктор Енчев пък е в трети клас, а София – в предучилищна.

 

Изглежда единственият наследник на Златка Димитрова е наследил заложбите й, поради, че рецитира стихотворение на откриването на образователната година. Малкият Миро към този момент е първолак.

 

На учебно заведение потегли и дребният наследник на Галена – Александър. Той театралничи гордо на ученическия чин, показвайки гордо вързопчето с букварчето и образователните тетрадки.

 

Е, както сами се убеждавате, никой от родните звезди не пропуща да се похвали със своите възпитаници.

Източник: Уикенд

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg