>Сред редовните преподаватели, които ще водят обучението, са проф. д.

...
>Сред редовните преподаватели, които ще водят обучението, са проф. д.
Коментари Харесай

Филиалът на Национална художествена академия в Бургас обявява магистърска програма по Арт терапия

>
Сред постоянните преподаватели, които ще водят образованието, са проф. д. изк. Петер Цанев, доцент доктор Румяна Панкова, ст. преп. Валери Василев.

Магистратурата по арт терапия предлага профилиран метод за потребление на креативния развой в изкуството като проводник за връзка, себеизразяване и развиване на личността. Програмата е ориентирана към сложни експресивни модели, при които изкуството и логиката на психиката са неповторимо комбинирани, с цел да изследват и развиват изобретателните благоприятни условия на хората.

Чрез лечебни занимания с изкуство се развиват необятен набор от физически, прочувствени и познавателни умения, които обезпечават скъп принос към капацитета и потребностите от обществена и психическа акомодация.

Художествените и университетски обичаи на Националната художествена академия оферират магистърската стратегия като извънреден научен и на практика конгрес за студенти, интересуващи се от обучение в региона на арт лечението.

Програмата е фокусирана върху изследвания и проучвания, насърчаващи развиването в тази област въз основата на интензивна процедура по изкуство, арт лечебна доктрина и процедура, модерни подходи към психическото развиване и природата на творчеството.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР