Сред пъстротата на картините на художничката Лариса Илиева, която живее

...
Сред пъстротата на картините на художничката Лариса Илиева, която живее
Коментари Харесай

Избират Майка на годината в Нирвана

Сред пъстротата на картините на художничката Лариса Илиева, която живее в Париж дружно със брачна половинка си – художника Николай Панайотов – известни персони ще наградят седем дами, отдадени на най-важната идея – децата. Галерия Нирвана не за първи път е хазаин на церемонията, на която влиятелните статуетки получават майки, чиято сила е ориентирана към благоденствието, здравето и образованието на децата.



Сред досегашните носителки на наградата „ Майка на годината” са Таня Богомилова, Мария Гроздева, Ани Салич, доктор Росица Врабевска, учителката Мариана Пенчева, която отглежда в дома си деца от небогати фамилии и по тази причина даже влезе в учебниците по история. Носителки на наградата „ Майка на годината” са и не толкоз известни на необятната общност дами, които всеки ден вършат чудеса за децата на България.

Галерия Нирвана наскоро отпразнува четвъртия си рожден ден с грандиозна галерия, отдадена на дамата, с картини на остарели майстори и модерни класици. Този актуален храм на изкуството ни припомня, че има непреходни полезности и дава опция на ценителите да се допрян до света на красивото.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР