Сред първите задачи на служебния кабинет ще бъде да избере

...
Сред първите задачи на служебния кабинет ще бъде да избере
Коментари Харесай

Митничарите остават без заплати? Служебният кабинет търси нов директор

Сред първите задания на служебния кабинет ще бъде да избере нов шеф на Агенция „ Митници “ , който да заеме мястото на, предава „ 24 часа “. Това би трябвало да се случи още в първия му работен ден.

Източници от организацията са уведомили новия кабинет, че за първи път шеф не е показал собствен заместител , до момента в който не е на работа. Това води до проблеми освен в естественото действие на митниците, само че даже нямало кой да разпише изплащането на възнагражденията на чиновниците на институцията.

Припомняме, че изненадващо Агенция „ Митници “ остана без шеф , откакто при започване на месеца, назначената през февруари от някогашния министър на финансите Асен Василев, Банкова беше задържана по време на спецакция на Държавна организация „ Национална сигурност “ и антикорупционната комисия. Срещу бяха повдигнати обвинявания за връзки с контрабандисти от канала на Николай Николов-Паскала. На 6 април Софийският градски съд й дефинира мярка „ задържане под стража “ .

В следствието бе забъркано и името на основния секретар на Министерство на вътрешните работи Живко Коцев , който сега е в болница.

Главният секретар на Министерство на вътрешните работи Живко Коцев е в болница

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР