Сред някои от учените вече има предположения, че извънземните чрез

...
Сред някои от учените вече има предположения, че извънземните чрез
Коментари Харесай

Изънземните Проговориха! Разкрива Ни Се Нещо, Което Променя Всичко На Земята, Алармиращи Житни Кръгове Се Появиха В

Сред някои от учените към този момент има догатки, че извънземните посредством житните фигури ни предизвестяват за идни промени с планетата Земя и на човешката ДНК. Фактът, че едни от първите житни фигури, които те са основали са точното изображение на човешкото ДНК, както и фигури, които показват какви ще са възможните промени, които ще претърпи човешката генетика.

Американският академик Дейвид Уилкок, международно прочут откривател е един от първите, който се насочва към житните ДНК форми и посредством тях пояснява евентуалната цел на извънземните.

Уилкок изследва точното копие на човешката ДНК, която извънземните са създали на 17 юни 1996 година местността Ийст Фийлд, Алтън Барнс край Оксфорд.

Дължината на фигурата е 648 фута (212 метра) и се състои от 89 кръга, образуващи две успоредни вериги от разнообразни по величина балони.

Има общо 77 по-малки кръга, увиващи се към централен гръбнак от 12 огромни кълба, които Уилкок назовава НУКЛЕОТИДНИ БАЗИ.

Житното копие на човешкото ДНК е най-отгоре на тази картина. Под нея обаче има и копие на други две житни форми на ДНК кафези, които са създали извънземните.

Първата житна фигура в ляво (в зелен цвят) е направена 3 години по-късно, на 26 юни 1999 година. Тя демонстрира, че ДНК клетката към този момент е „ тройна “, само че към момента е запазила своята форма. Тази житна фигура, съгласно Дейвид Уилкок демонстрира началото на смяната на човешката ДНК.

Втората житна фигура в дясно (в кафяв цвят) е направено 1 месец по-късно – на 21 юли 1999 година Тя демонстрира нова смяна на ДНК клетката. Вижда се тройно разцъфтяла серпантина. Според тълкуването на Дейвид Уилкок, настава краят – метаморфозата на ДНК клетката, която е доста къса, по-малка от месец.

„ Очевидно основателите им желаят да ни кажат нещо “ – споделя откривателят Уилкок. И това евентуално е: внимавайте, тъй като наближава значимата за вашата планета дата 21.12. 2012. Ето за какво, посредством житните кръгове ние ще покажем, с цел да ви убедим да „ ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ НА ВАШАТА ДНК “. Така Уилкок изяснява тези житни фигури по време на лекцията си.

Извънземните вършат и други житни творения свързани с промени в хромозоните на човешкото ДНК.

Още през 18 август 1991 година посредством житно образувание край Фрогсфийлд, Англия те предизвестяват цивилизацията на нашата планета за измененията, които ще се правят с човешките хромозоми, както и с ДНК. „ Характерното за този кръг е, че хромозомите са разпокъсани. А това се случва тъкмо преди клетъчната трансформация – делението “ – споделя Уилкок.

Клетъчното разделяне е в основата на размножаването и повишаването на организ­ма. То взе участие при възобновяване на из­хабени и повредени тъкани и органи, осъщес­твява приемствеността на поколенията, прехода от едноклетъчни към многоклетъчни организми и обезпечава безсмър­тието на живота на планетата.

ПРЕНОСИТЕЛИТЕ НА НАСЛЕДСТВЕНОСТТА СА ХРОМОЗОМИТЕ И ТЯХНОТО ПОВЕДЕНИЕ ЗАЕМА ЦЕНТРАЛНО МЯСТО В КЛЕТЪЧНОТО ДЕЛЕНИЕ.

„ Явно, посредством житните формирания извънземните от дълго време изпращат послания към Земята, за извършваща се смяна в структурата на човешката ДНК. Подават се сигнали и по тази причина, че се трансформира основата на природата на ДНК “ – смята Дейвид Уилкок.

Той допуска, че „ дейното създаване на житни изображения от извънземните евентуално е обвързвано с измененията, които се чакат след 21.12. 2012 година, когато календарът на маите отбелязва краят на техния времеви цикъл, след който ще станат съществени пренареждания на планетите в Галактиката – развой който евентуално ще форсира измененията и на Земята “.

Дейвид Уилкок е уверен, че „ извънземните желаят да ни покажат промените в човешката ДНК, подсказвайки, че е почнало изменението на човешката раса към друго, по-високо измерение. Ето за какво те настойчиво търсят връзка с нас, като допускат, че ще успеем да разбираем езика на ЖИТНИТЕ КРЪГОВЕ!

Според Уилкок, „ от ден на ден хора ще се пробуждат за галактическо схващане и висши понятия на метафизиката и духовността. Те ще схванат, че нашата Галактика минава в Народоосвободителна въстаническа армия ЕНЕРГИЙНА ЕРА и че ще станат промени, в това число и с нашата планета Земя. Промените няма да са нито бързи, нито съдбовни, само че са неизбежни. Много от хората ще желаят да бъдат съпричастни към измененията “.

ЗАТОВА НИЕ БЕЗ СТРАХ ТРЯБВА ДА ПРИЕМЕМ ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВАТА НА СЪДБАТА! АКО ВСИЧКИ ПАЗИМ ПЛАНЕТАТА СИ, ТОГАВА И ТЯ ЩЕ НИ ПАЗИ.

И ТРЯБВА ДА ЗНАЕМ, ЧЕ ВСИЧКО ЗАВИСИ ОТ НАС – “ ОТ МЕН И ОТ ТЕБ “!
Tags: ОЩЕ ПРОРОЧЕСТВАМИСТЕРИИНЛОизвънземниКОНСПИРАЦИИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР