Сред най-благодарните пациенти на д-р Людмила Емилова, са лицата от

...
Сред най-благодарните пациенти на д-р Людмила Емилова, са лицата от
Коментари Харесай

Топ диетоложката д-р Людмила Емилова на 80: Сега се чувствам по-добре, отколкото на 48, когато започнах с гладуването

Сред най-благодарните пациенти на доктор Людмила Емилова, са лицата от шоубизнеса и политическия хайлайф, защото тя е невероятен доктор – експерт по вътрешни заболявания, ревматология и кардиология, освен това е разполагаем 24 часа в денонощието.

 

За разлика от сътрудниците си, тя лекува с нетрадиционни способи – главно посредством разтоварване на храносмилателната система и цялостен физически детокс посредством, спорт, плодове, чай, планински разходки и други

 

Д-р Емилова назовава гладолечението „ плодолечение “ и е безапелационна, че точно на него дължи положителното си здраве. Пациентите, минали през клиниките й в Боровец и Св. св. Константин и Елена, са хиляди. Всички те са й признателни, тъй като освен се избавят от наднорменото тегло, а и усвояват хранителен режим, който им оказва помощ да са здрави и цялостни с сила.

 

В началото на септември доктор Емилова навърши 80 години, само че все пак е преизпълнена с сила и е уверена, че й предстоят още доста хубави неща. Категорична е, че на 80-годишна възраст се усеща доста по-добре, в сравнение с като е била на 48, когато почнала с гладуването – изглеждала болна и била лишена от сила.

Всяка работа й тежала, даже почистването на дома й и посрещането на посетители. Към днешна дата приема минимално количество животинска храна, която взема от избрани места.

 

Продукти като салами, кренвирши и луканки, са неразрешени за нейния ледник. Месо хапва на Коледа, когато прави пуйка с кестени. По Великден хапва агнешко, само че не постоянно. Рядко си разрешава да яде яйца, само че те наложително би трябвало да са от кокошки, които кълват трева. Залага на прясна риба, само че не огромна, защото тя съдържа голямо количество живак.

 

През всички 31 години, в които гладува, прави два пъти годишно по 20 дни на чай и плодове, следвани от 10-дневно зареждане. Категорична е, че когато се лекуват заболявания, е нужно да се вършат дълги стратегии – 20, че и повече дни, с цел да може да се стопят токсините, които стартират да се топят чак след 8-10 дни. Твърди, че има връзка сред любовта и килограмите, тъй като влюбеният човек не преяжда.

 

По мотив инсулиновите инжекции, посредством които мнозина понижиха фрапантно тежестта си, доктор Емилова отбелязва, че научни проучвания сочат, че използването им води до рак на щитовидната жлеза. В допълнение от опит показва, че в случай че човек спре животинските храни, ще има съвършено здраве и естествена кръвна захар.

 

 

Въпреки голямото съмнение на обществото към нея, се усеща съумяла жена. За здравния си център показва, че въпреки да са най-евтиния в международен мащаб, оферират най-хубавата лекарска грижа. Твърди, че не е чак толкова богата, че да си купи постройката, в която се обитава центъра й. Горда е с това, че „ Ню Йорк Таймс “ ги е определил като една от петте най-хубави здравословни клиники в международен мащаб, наред с клиниката в Лос Анджелис, където вървят холивудски артисти и богати хора. Преди много години била наградена с медал „ Ломоносов “ от съветското държавно управление за това, че се грижи за здравето на съветския народ.

 

Тя е от хората, сбъднали детската си фантазия – да стане доктор. От 7 до 24 години (докато се омъжи), живеела с родителите си в санаториум за костно-ставно туберкулоза в Св. св. Константин и Елена и всеки ден виждала какъв брой е неприятно да си болен. Израснала в огромна сиромашия. В първата година от студентството си работила в консервна фабрика, където белела лук по цяла нощ, с цел да си купи обувки.

 

Надява се след 5 години да се радва на лична база и повече пациенти. Иска още веднъж да има пациенти от целия свят, както било преди пандемията и е уверена, че ще създадат най-хубавото за тези, които им се доверяват.

Инфо: Уикенд

Тагове: доктор Людмила Емилова топ диетолог диетолог детокс отслабване хранителен режим енергия вътрешни болести ревматология кардиология
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР