Сред местната престъпност цари хаос, появяват се и т.нар. шанаджии,

...
Сред местната престъпност цари хаос, появяват се и т.нар. шанаджии,
Коментари Харесай

Той Видя Как Разстрелват Баща Му! Ето Какво Се Случва Днес Със Сина На Страшилището Райко Кръвта!

Сред локалната престъпност царува безпорядък, появяват се и така наречен шанаджии, които пласират опиати безотговорно и не се регистрират на никого. Още тогава се заприказва, че убийството на Рако Кръвта е вендета поради ликвидирането на Главния Георги Илиев два месеца по-рано в курорта Слънчев бряг.

Според перничани виновни за убийството са хора от групата на Федята. Други обаче настояват, че висаджиите са изпратили непосредствено убийци от София. Райко Кръвта е погубен тъкмо в 21:20 ч. пред хотел " Струма " в центъра на Перник. Както всяка вечер, 35-годишният незаконен необут седи на маса пред ирландския път Есмералд " до хотела.

След като изпил питието си, Кръвта тръгнал към паркинга пред " Струма ", където била паркирана колата му. По средата на улицата обаче мъжът се свлича на земята целият в кръв. Никой не чул изстрели, включително и личният му наследник Марио, който е единствено на няколко метра от него. Няколко очевидци обаче видели пернишко " Ауди Б4 ", което изчезнало в тъмнината с мръсна газ. Ужасени от покушението перничани незабавно повикали полиция и " Бърза помощ ".

След минути лекарите качили тялото на Райко в кола за спешна помощ и тръгнали към близката болница " Рахила Ангелова ", а по-късно го закарали в " Пирогов ". Той обаче умрял още по път. " Синът на Райко - Марио, замръзна на място. Не можеше да повярва на очите си ", описаха очевидци на разстрела.

По думите им младото момче било в потрес от непредвидената офанзива. Оказва се, че в паниката е ранен и катаджията от София Николай Цветков.

Полицаят също е откаран с кола за спешна помощ в " Пирогов " в сериозно положение. За минути мястото поченява от полиция. От София се изтрелват тогавашните шефове - основният секретар на Министерство на вътрешните работи Илия Илиев и шефът на Столична дирекция на вътрешните работи Румен Стоянов, с тях е и полицейският шеф от Перник Тодор Илиев.

На улицата, където е погубен Арарски служителите на реда намират 10 гилзи. Стреляно е с автомат. Говори се, че Кръвта развалил внезапно връзките си с Главния Илиев, откакто отклонил за себе си пратка с лодки кокаин от Латинска Америка. Според проверяващите в покушението на 25 август 2005 година пред комплекс " Мултиплейс " в Слънчев бряг са забъркани хора от т.нар 12-членна тайфа за мокри поръчки, наречена медийно " Килърите 3 ", с водач бащата на Райко Васил Василев - Бай Весо.

Оперативната информация обаче не стига за обвиняване. Версията за претекстовете за ликвидирането на Главния е обвързвана с спор след отклоняването на 50 кг. кокаин за над 6 млн. лв.. Белият прахуляк бил нещо като хонорар за Илиев от по-голяма пратка, която достигнала до Европа с лодки през Атлантическия океан по така наречен

Път на кокаина от Латинска Америка. Посредникът при договорката обаче предал коката на Кръвта. Босът на ВИС 2 обаче схванал, че са го изиграли и потърсил сметка от тогавашният си приятел - Кръвта. Двамата влезнали в тежък спор. След молби Главния фал пролонгация, а това време било задоволително на Кръвта да провежда нападение.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР