Сред известните дами у нас има две млади майки, които

...
Сред известните дами у нас има две млади майки, които
Коментари Харесай

Ева Веселинова и Ася Капчикова имат бебета от един мъж?

Сред известните дами у нас има две млади майки, които настойчиво не престават да крият имената татковците на децата им. Става дума за Ева Веселинова и Ася Капчикова - две очарователни известни лица, които към момента не са издали имената на бащите на техните бебета, написа Hotnews.bg.

Доскоро и двете не посочваха лицата на децата си, а до ден сегашен въпросът кой е татко на бебетата им, остава цялостна мистерия.

Ева и Ася толкоз изрично не издават нищо към мъжките си половинки, че това даже зародило слуховете, че двете двойки близнаци имали общ баща.

Доскоро и двете не посочваха лицата на децата си, а до ден сегашен въпросът кой е татко на бебетата им, остава цялостна мистерия. Ева и Ася толкоз изрично не издават нищо към мъжките си половинки, че това даже зародило слуховете, че двете двойки близнаци имали общ баща, добавя още медията, базирайки се на информация на Lupa.bg.

Факт е, че откогато стана майка Капчикова държи фамилията и дома си надалеч от светлините на прожекторите, позволявайки си само да разгласява по някоя и друга рекламна фотография, рекламираща даден артикул.

Според източници на Lupa.bg Ивиан и Ианик, както се споделят децата на Ася, не са заченати инвитро и са еднояйчни близнаци. Таткото е млад мъж, чиято идентичност се пази в дълбока загадка.

От своя страна пък Ева Веселинова постоянно е криела персоналния си живот, даже и преди раждането на децата си. Младата майка роди този април и също като Капчикова не разкриваше имената на децата си цели 40 дни.

Борис и Стефания са към този момент на няколко месеца, само че известната им родителка, която въпреки всичко неотдавна благоволи за покаже лицата им, продължава настойчиво да крие името на таткото.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР