Сред десетките жени, които са били експлоатирани от престъпната група

...
Сред десетките жени, които са били експлоатирани от престъпната група
Коментари Харесай

Българки сред експлоатираните в завода за раждания на остров Крит

Сред десетките дами, които са били експлоатирани от незаконната група като сурогатни майки и донори на яйцеклетки в град Ханя на остров Крит, има и българки. 

Гръцката полиция разруши незаконна организация, занимаваща се с нелегално осиновяване на бебета и употреба на дами като донори на яйцеклетки или сурогатни майки. За " цех за раждания " и " индустриализация на ражданията " пишат гръцките медии, като оповестяват за разкритията към абсурда с противозаконните осиновявания, донорство на яйцеклетки и привидни ин витро процедури в Центъра за инвитро оплождане. 

Според известието на гръцката полиция проведената незаконна група, в която вземат участие лекари и други медицински лица, е разрушена сутринта на 8 август с интервенция, извършена на Крит, в Атина и в Солун, предава Българска телеграфна агенция.

Водач на незаконната група е бил 73-годишен гинеколог, създател и шеф на клиниката. Заедно с втория човек в йерархията на организацията, 44-годишен ембриолог, той вербувал " посреднички " в Крит, Солун, както и в чужбина, с цел да открият и да получат единодушие от дами, непознати гражданки в уязвимо състояние, да ги трансферират в Гърция и да ги експлоатират като донори на яйцеклетки или като сурогатни майки.

Впоследствие посредством употребата на дамите били изпълнявани поръчките на " клиенти " от целия свят (двойки с репродуктивни проблеми, самотни мъже или хомосексуални двойки), които не изпълнявали законните предпоставки за осиновяване.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР