Сред 60 000 предмета, натрупани в дома и гаражите на

...
Сред 60 000 предмета, натрупани в дома и гаражите на
Коментари Харесай

Откриха съкровища за 4 милиона евро в къщата на починал вещоман

Сред 60 000 предмета, насъбрани в дома и гаражите на английски умрял вещоман, експерти откриха съкровища, оценени за четири милиона евро, съобщи Франс прес.

Жителят на Нотингам Раман Шукла се оказал шопинг фанатик и 20 години купувал безсистемно всевъзможни неща. Идеята му била един ден, когато се пенсионира, складираните купчини да му докарат спомагателен доход. Но по този начин и не доживял до този момент и умрял на 64-годишна възраст от сърдечна рецесия.

След себе си оставил цяла къща, затрупана с движимости, един претъпкан апартамент и два натъпкани догоре гаража. Купчините с предмети " изяли " цялото витално пространство и принудили притежателя им да се изнесе и да живее чартърен.

Изправен пред планината от движимости, братът на Раман привикал чиновници от аукционната къща " Юник окшънс " да предложат на търг каквото може. От тръжната къща изпратили осем души, които се видели в знамение. Но измежду хилядите непотребни неща разкрили редки сбирки от комикси с Батман и Супермен, сувенири за " Бийтълс " с огромна стойност,

12 маркови китари, всяка от тях струваща над 10 хиляди паунда.

Ценните движимости били разпределени в 3 хиляди лота, които ще търсят покупател през този месец и могат да бъдат осъществени в продължение на четири дни за над 4 милиона евро.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР