Сребърният медалист в трети сезон на Игри на волята разкри

...
Сребърният медалист в трети сезон на Игри на волята разкри
Коментари Харесай

Влюбеният Симеон от "Игри на волята" с разкритие за бившата: "Причината за раздялата ни е друга"

Сребърният медалист в трети сезон на " Игри на волята " разкри в Instagram, че самичък взел решението да се раздели с някогашната си другарка Хриси. Симеон разяснява тематиката, отговаряйки на въпроси от почитатели, които живо се вълнуват от новата му другарка и тя ли и повода за раздялата.

" Причината за раздялата е друга и го взех решение самичък. С Памела се срещнахме доста по-късно, шанс на ориста и към този момент сме неразделни ", дава отговор Симеон и добавя, че в никакъв случай не е бил по-влюбен. 

Симеон показа и нова фотография с новата си другарка Памела, която е направена по време на коледните празници. Към нея е споделил и доста сладко пояснение в обич: " Не съм те избирал аз, а сърцето ми се спря на теб ", гласят любовните думите му.

Къде тъкмо са се намерили двамата, Симеон не споделя, само че пък под една от общите им фотоси написа, че от време на време намираме любовта, където не сме я търсили. На фотографията е маркирана и местоположението - Витен, Германия. 

Симеон несъмнено е на любовна вълна, която му се отразява във всеки аспект от живота. Наскоро той показа в Instagram, че е значимо човек да се трансформира постоянно, с цел да върви напред, да реализира нови върхове и да мечтае мощно и самоуверено. 

Изображение: https://www.instagram.com/simeon_stankovich/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР