Сравнително нова синтетична дрога е на път да залее черния

...
Сравнително нова синтетична дрога е на път да залее черния
Коментари Харесай

Бруталният „зомби наркотик” масово взима жертви по цял свят, идва ли към България?

Сравнително нова синтетична дрога е на път да залее „ черния пазар ” на опиати и у нас, откакто поради нея към този момент има голям брой смъртни случаи в Бразилия, Съединени американски щати и Европа. Така наречените „ соли за баня ”, познати с уличното им име „ флака ”, са следващият и най-нов камшик в очите на закона, оповестява " Флагман ".

Този опиат, който в научните среди е прочут с благозвучното име Алфа-Пиролидинопентиофенон, има извънредно рискови резултати върху човешкия организъм и може да се приема по всички познати на индивида способи. Проблемът при използването му е, че е доста мъчно да се уцели точната доза на приемане, а фактът, че се създава в домашни условия, го прави в пъти по-опасен, защото произходът му е неразбираем.

Какво в действителност се случва с мозъка, когато е на флака? Най-безобидният резултат е повишена температура. Това обаче е нищо спрямо мощните халюцинации и параноя, които предизвиква. Флаката е известна измежду младите по целия свят, защото има резултати, наподобяващи тези при приемане на кокаин, само че коства в пъти по-малко.

От ОД на МВР-Бургас оповестиха за Флагман.БГ, че флаката и солите за баня не са всеобщо срещани нито в региона, нито в България. Преди години техни производни са били продавани свободно в Слънчев бряг, само че органите на реда доста бързо са съумели да ги конфискуват и да лимитират разпространяването и популяризирането им.

Основен проблем в битката с този нов камшик за младежта е фактът, че той спада в категорията „ дизайнерска дрога ”. Това значи, че контролните органи могат да забранят неговата приложимост, произвеждане и разпространяване, само че една елементарна и напълно безобидна на пръв взор смяна в химичната му формула, още веднъж го изважда законен на улицата.

Припомняме, че преди години в Съединени американски щати имаше няколко фрапиращи случая на убийства измежду бял ден, съпроводени с актове на канибализъм. Престъпниците безусловно ядяха от труповете на преди малко убитите си жертви. Всички тези ужасяващи закононарушения бяха осъществени от хора, предозирали точно с разновидности на флаката, който тогава беше наименуван от медиите с подобаващото име „ зомби опиатът ”.

Важно! Това дълго време никой не ни го е казвал, а е толкоз значимо! Никога не носете облекла, които са били..

Влез и виж!



Влез в този момент в най-бързорастящата група в България. Присъедини всички свои другари във "Фейсбук " -

ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко свободно!

https://www.facebook.com/groups/157731821468957/



Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР