Срамен и грешен политически живот водят Бойко Борисов и Иван

...
Срамен и грешен политически живот водят Бойко Борисов и Иван
Коментари Харесай

Иванов за Борисов и Гешев: Те водят срамен и грешен политически живот

Срамен и неверен политически живот водят Бойко Борисов и Иван Гешев, счита Христо Иванов.

" Нова нишка по Барселонагейт няма. Трябва да сме наясно, че когато има такава язва във опцията за доверие към българската политическа класа и отворени въпроси, които българските институции не могат да се оправят с тях, припомнят за себе си ". Това съобщи съпредседателят на „ Демократична България “ Христо Иванов пред Българска национална телевизия.

По думите на Иванов въпросът не е решен от прокуратурата. Когато виждаме, че основният прокурор си чати с пиарката на Бойко Борисов, а ГЕРБ брани Гешев с гърдите си – това е един неприличен, неверен метод на политически живот сред тях, който би трябвало да бъде преустановен, добави Христо Иванов. 

„ Прокуратурата на Гешев не може да бъде справедлива. Гешев е клиент на Борисов и Борисов е клиент на Гешев, като обективност не може да се чака. Трябва да има ново управление посредством промени в Конституцията. Всичко ще създадем, с цел да може да освободим България от това задължение “, сподели Христо Иванов. 

По отношение на напрежението сред НАТО и Русия за Украйна, Иванов посочи, че тематиката „ Украйна “ е била разисквана на КСНС при президента с мотив, че геополитическата обстановка много се утежнява. Фокусът на диалога бил какво може да се направи оттук насетне, с цел да може дефицитите, които има армията, да бъдат попълнени, изясни Иванов. 

Министерство на външните работи има своите проекти, които са в подготвеност да бъдат прилагани, в случай че се наложи евакуация на българските жители в Украйна, означи Христо Иванов.

Сигурността на България има своята цена и би трябвало да бъдем подготвени да я плащаме, сподели той и добави, че страната ни е време да премине към устойчива политика за развиване на армията. Преди парите огромният проблем е устойчивата политика, ясните цели, дали ще се следват предпочитано и дали ще намерят политическата поддръжка, разяснява Христо Иванов.

„ За страдание не е време да се успокоим, доста ми се желае да въздъхнем и да кажем, че всичко свърши, само че не това е ситуацията. Путинският режим подхваща тактика на качване напрежението, шантаж, докарва нещата до ръба и дейностите са му безусловно непредсказуеми. Ние би трябвало да го третираме като добре въоръжен терорист “, подчертава Христо Иванов.

Той добави, че е имало цялостна изясненост на КСНС къде е България и къде ни е казусът. Правителството има доста ясна и трезва оценка за рисковете, ограничения за тяхното ограничение. Амбицията е висока, само че обстановката е доста комплицирана. Можем да бъде уверени, че ръководството е съответно на комплицираната обстановка, сподели още съпредседателят на Демократична България. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР