Сръбското издание Курир посвети материал на Найджъл Робърта и вероятността

...
Сръбското издание Курир посвети материал на Найджъл Робърта и вероятността
Коментари Харесай

Курир: Война между Звезда и Партизан заради футболист на Левски?

Сръбското издание " Курир " посвети материал на Найджъл Робърта и вероятността той да премине в един от грандовете в Сърбия - Цървена звезда и Партизан.

В текста е поместено и съмнение, че може да се стигне до " трансферна война " сред двата гранда за нападателя.
 Снимка 499048
Източник:

" Предстои ли нова война сред Цървена звезда и Партизан? След войната с безконечни известия, нов двубой на " алените " с " черно-белите " е на хоризонта, само че този път към ново попълнение.

Робърта е единствено на 22 години и е израснал във футболната школа на Фейенорд. Трансферът му в Динамо от Загреб трябваше да бъде осъществен през януари 2021 година, само че заради избрани затруднения всичко се провали, тъй че водачите на българския колос реагираха доста бързо и предложиха Робърта на белградските безконечни.
 Медиите в Сърбия: Партизан е по-близо до трансфер на Найджъл Робърта
Медиите в Сърбия: Партизан е по-близо до трансфер на Робърта

Нападателят бе спряган и за трансфер в Динамо (Загреб)

Интересно е да се добави, че профилът на Робърта е тъкмо това, от което се нуждае Партизан, в случай че имаме вяра на думите на треньора Александър Станоевич, който разказа евентуалното укрепване на черно-белите на видеоконференция за медиите преди няколко дни.

Дали това значи, че Партизан ще " захапе ", ще разберем през идващите дни, когато чакаме първите контакти на с мениджъра на този футболист ", написа kurir.rs.
 Снимка 508410
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР