Сръбският вицепремиер и министър на вътрешните работи Ивица Дачич съобщи,

...
Сръбският вицепремиер и министър на вътрешните работи Ивица Дачич съобщи,
Коментари Харесай

Простреляха с арбалет жандармерист в Сърбия, държавата затяга спешно мерките за сигурност

Сръбският вицепремиер и министър на вътрешните работи Ивица Дачич заяви, че незнайно лице, чиято идентичност се открива, е простреляло с арбалет член на жандармерията, който е бил на промяна за защита на израелското посолство в Белград, предава сръбският вестник " Политика ", представен от

" По отношение на нападението пред израелското посолство, Специалната прокуратура пое ръководството на случая и той се преглежда като терористичен акт против страната Сърбия. Има съмнения за присъединяване лица, които имат връзки с уахабитското придвижване, разяснява пред публицисти Дачич.

" Днес към 11 часа незнайно лице, чиято идентичност се открива, е простреляло с арбалет чиновник на жандармерията, който е бил на пост пред израелското посолство ", уточни Дачич.

" Жандармерисът М.Й. (1990) е употребявал оръжие при самозащита и е овладял нападателя, който е умрял вследствие на пострадванията си ", са съобщили от сръбското министерство на вътрешните работи. Полицаят е превозен в Спешен център в схващане, където ще бъде осъществена интервенция за изваждане на стрелата от врата му.

" Изясняват се всички условия към нападението и вероятните претекстове ", е допълнил Дачич.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР