Сръбският вестник Телеграф обърна внимание на това, че футболистът на

...
Сръбският вестник Телеграф обърна внимание на това, че футболистът на
Коментари Харесай

В Сърбия обърнаха внимание на Жеферсон и шансът му да заиграе за националния ни отбор

Сръбският вестник " Телеграф " обърна внимание на това, че футболистът на ЦСКА - София Жеферсон има късмет да стане национал на България.

" Футболният тим на България получи укрепване за продължаването на квалификациите за Европейското състезание в лицето на бразилеца Жеферсон.
 Участвай в огромното дерби сред Левски и ЦСКА - София и дай своите прогнози в Carlsberg Участвай в огромното дерби сред Левски и ЦСКА - София и дай своите прогнози в Carlsberg " Домът на почитателите "
Цялата документи и развой по натурализацията на футболиста на ЦСКА завърши и той получи паспорта на източните ни съседи, с които сме в една квалификационна група ", пишат сърбите, представени от " Труд ".

Жеферсон обаче няма да може да помогне от пейката на отбора, воден от Младен Кръстаич, в идващия мач против Сърбия в Разград на 20 юни, защото документите не е завършила в точния момент и Кръстаич към този момент е оповестил листата с играчи, на които ще разчита през юни.

Бразилецът ще може да дебютира за българите едвам през септември.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР