Сръбският вътрешен министър Александър Вулин и руският посланик в Александър

...
Сръбският вътрешен министър Александър Вулин и руският посланик в Александър
Коментари Харесай

Сърбия ще обучава полицията си в Русия

Сръбският вътрешен министър Александър Вулин и съветският дипломат в Александър Бочан Харченко се договориха да образоват сръбски служители на реда в Русия. Полицейското образование ще се концентрира върху битка с тероризма, проведената престъпност, трафика на опиати и изключителните обстановки, оповестява " Екзит-Албания “, представен от БГНЕС.

Силите за сигурност на двете страни ще проведат също взаимно антитерористично обучение през есента, заяви Вулин. Сърбия е най-силният сътрудник на Русия в Западните Балкани. Двете страни укрепват съдействието си в региона на сигурността през последните години. В последните години Сърбия купува неведнъж оръжие и военно съоръжение от Русия, което включва изтребители, хеликоптери и танкове.
 Американско издание: Русия, Беларус и Сърбия славянски братя ли са или недосегаеми държави-парии? Американско издание: Русия, Беларус и Сърбия славянски братя ли са или недосегаеми държави-парии?
Журналистът от The National Interest Харун Карчич, който наподобява изпитва персонална злост към Сърбия и към Русия, признава, че Минск, М...

Сърбия се бори да стане член на Европейския съюз и отхвърли да се причисли към НАТО. Тя също по този начин отхвърли апелите за присъединение към глобите на Европейски Съюз против Русия след анексирането на Крим през 2014 г.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР