Сръбският топ тенисист Новак Джокович е женен за съпругата си

...
Сръбският топ тенисист Новак Джокович е женен за съпругата си
Коментари Харесай

Колко му трябва на Джокович, за да е щастлив

Сръбският топ тенисист Новак Джокович е женен за брачната половинка си Йелена към този момент седем години, а са дружно от към 20.

Но макар натоварения си график и вълнението от скорошната си победа на Уимбълдън, спортистът не пропуща мотив, в който да се изясни в обич на половинката си. И то пред целия свят, в своя Instagram.

Само преди дни той качи нова сантиментална обява, с цел да показа годишнината от един от най-важните дни в живота на звездната двойка. А точно - сватбата им през месец юли 2014 година

От HELLO! припомнят, че Новак и Йелена си споделят " да " в черногорския курорт " Свети Стефан " до Будва. Младоженката се появява в изискана рокля на Сара Бъртън за Alexander McQueen. Новак споделя, че щом я вижда, дъхът му стопира. " Приличаше на ангел ", спомня си още спортистът.

По това време Йелена е бременна с първото дете им дете - Стефан, който през днешния ден е на седем години. А през 2017 година брачната половинка на Новак ражда втората им рожба - Тара.
 Новак Джокович, Наталия Шчекич и признанието на модела, че е трябвало да прелъсти тенисиста
Жената, която трябваше да прелъсти Новак Джокович

Винаги има хора, които са подготвени да платят за нещастието ти

Но за Джокович сватбеният ден евентуално е бил една концепция по-емоционален, в сравнение с за нея. Защото подписва брак с дамата, която обича, преди малко е спечелил Уимбълдън и му следва да стане татко за първи път. " Не бих могъл да желая повече от това ", обобщава какъв брой благополучен е бил в деня на сватбата си Новак.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР