Сръбският специалист Владан Милоевич е един от водещите варианти на

...
Сръбският специалист Владан Милоевич е един от водещите варианти на
Коментари Харесай

Треньорът на Цървена звезда вариант за ЦСКА-София

Сръбският експерт Владан Милоевич е един от водещите разновидности на управлението на ЦСКА-София за нов старши треньор на тима. 48-годишният Милоевич изведе Цървена звезда до купата в Сърбия още в първия си сезон на кормилото на клуба, а под негово управление " червено-белите " се показаха мощно и в Лига Европа, като минаха груповата фаза на конкуренцията и доближиха до 1/16-финалите, където отпаднаха от съветския ЦСКА Москва след минимална загуба с 0:1 като посетител и 0:0 като хазаин.

 Ботев Пд - ЦСКА-София @@@

Милоевич има контракт с белградския гранд до 30 юни. Евентуалните договаряния с него няма да бъдат леки, тъй като от управата на Цървена звезда също желаят да задържат наставника.
Специалистът има съществени триумфи напоследък, като през 2015 година печели купата на Сърбия със скромния Чукарички след победа с 1:0 на финала над Партизан.

През идващия сезон той поема кипърския Омония, с който също доближава до финала на шампионата за националната купа, а през акция 2016/2017 под негово управление Паниониос приключва на пето място в класирането в гръцкия шампионат и печели квота за Лига Европа.

Христо Янев води тима на ЦСКА-София от през вчерашния ден на мястото на Стамен Белчев, който беше освободен поради незадоволителни резултати. Янев ще бъде на кормилото на отбора в оставащите три мача до края на сезона.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР