Сръбският шампион може да бъде дисквалифициран от европейските клубни турнири

...
Сръбският шампион може да бъде дисквалифициран от европейските клубни турнири
Коментари Харесай

Съперник на Лудогорец е заплашен с изхвърляне от Лига Европа

Сръбският първенец може да бъде дисквалифициран от европейските клубни шампионати поради държанието на почитателите си. " Червено-белите " са в една група с Лудогорец, датския Мидтиланд и португалския Брага в шампионата Лига Европа.

В четвъртък при домакинската загуба против Мидтиланд последователи на " звездашите " удариха с камък помощник-треньора на отбора Федерико Панончини, който след това бе откаран в болница.

Освен него, пострадал от държанието на почитателите е бил и един от страничните съдии - Петер Кобор, осведомят медиите в западната ни съседка.
свързани новини7066на 01.10.2021
И двата случая са резултат от недоволството на публиката на от съдийските решения на арбитъра Тамаш Богнар, който изгони двама футболисти на домакините. Сръбският отбор ще играе без аудитория против на 25 ноември, само че от УЕФА даже обмислят да изхвърлят " звездашите " от Европа.

В момента отборът, воден от Деян Станкович, се намира на 2-ро място в подреждането на тази група " F " със 7 точки, с две по-малко от водача Брага и три повече от 3-ия Мидтиланд. е на дъното със единствено 1 точка, предава " Труд ".
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР