Сръбският режисьор Мирослав Алексич е бил задържан в Белград по

...
Сръбският режисьор Мирослав Алексич е бил задържан в Белград по
Коментари Харесай

Сръбски режисьор е арестуван за изнасилване на актриса

Сръбският режисьор Мирослав Алексич е бил арестуван в Белград по съмнение за обезчестяване и полов тормоз, заяви сръбското министерство на вътрешните работи.

Задържането е било направено след изказвания на актрисата Милена Радулович, че по време на образованието ѝ в театралната школа на Алексич в Белград тя неведнъж е била полово насилвана. По това време тя била на 17 години.

Полицията заяви, че в интервала от 2012 година до 2020 година в школа за актьорско майсторство в Белград, чийто притежател е Алексич, той полово насилвал пет свои ученички, които по това време са били малолетни, оповестява белградският встник " Политика ".

Изповедта на актрисата Милена Радулович демонстрира какъв брой секуалното принуждение участва в нашето общество, само че и какъв брой мъчно е то да се забележи и да се заяви за него, съобщи председателката на Координационния орган за пълноправие сред половете Зорана Михайлович, която благодари на актрисата Милена Радулович за смелостта да заяви за насилника, написа " Политика ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР