Сръбският президент Александър ВучичАлександър Вучич – сръбски юрист и политик. Александър

...
Сръбският президент Александър ВучичАлександър Вучич – сръбски юрист и политик.
Александър
Коментари Харесай

Вучич благодари на Испания, че не признава Косово

Сръбският президент Александър Вучич  Александър Вучич Александър Вучич – сръбски правист и политик. Александър Вучич е роден на 5 март 1970 година в Белград. се срещна през днешния ден с външния министър на Испания Хосе Мануел Албарес, на който благодари за кардиналната позиция на страната по отношение на непризнаването на независимостта на Косово и дейната поддръжка, която Испания предлага на Сърбия в интернационалните конгреси, съобщи Танюг.

„ Изказах загрижеността си по отношение на все по-честите набези над сърби в Косово и показах очакване, че образуването на Съюз на сръбските общини, като безспорен приоритет, най-накрая ще направи допустима сигурността на сръбската общественост “, написа Вучич в Инстаграм профила си.

Той оцени, че срещата с Албарес е била добра и уточни, че са разговаряли за международните събития, означи Българска телеграфна агенция.

Винаги добра среща с приятелите, които почитат Сърбия, с отворен и сдържан продан на мнение за настоящото придвижване на геополитическата сцена в района и света, както и за поддръжката на Испания за процеса на евроинтеграция на Сърбия, изключително в светлината на испанското председателство на Съвета на Европейски Съюз, написа още Вучич.
                             
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР