Сръбският президент Александър Вучич заяви на пресконференция днес, че косовската

...
Сръбският президент Александър Вучич заяви на пресконференция днес, че косовската
Коментари Харесай

Вучич: Две сръбски деца са били малтретирани от косовската полиция в Звечан

Сръбският президент Александър Вучич съобщи на конференция през днешния ден, че косовската полиция е малтретирала две деца - брат и сестра - в село покрай Звечан, Северно Косово, съобщи Танюг.
Той сподели, че през вчерашния ден косовските служители на реда са спрели принудително двете деца - Дара и Кристиан - и са ги съборили на земята, ритали са ги и са ги влачили по земята. Вучич сподели също, че е разговарял тази заран с майката на двете потърпевши деца. Снощи Службата за Косово и Метохия заяви, че в село Житковац, покрай Звечан, полицията е " пребила брутално " две сръбски деца - К.Р., на 15 години, и Д.Р.,17-годишен.
Според службата двете деца имат натъртвания и хематоми и са били признати в болничното заведение в Косовска Митровица, където им е оказана здравна помощ.
„ Сега е ясно какво прави специфичната полиция на (косовския министър председател Албин) Курти в Звечан и като цяло в северната част на Косово и Метохия. Те не са там, с цел да пазят сякаш мира, а с цел да всяват боязън измежду сръбските фамилии в Косово и Метохия ", се показва в известие на службата.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР